Donaties 

Er kan per kilometer  gesponsord worden waarbij één kilometer staat voor één euro. Het staat vrij voor hoeveel kilometer u wilt doneren/sponseren.

Uiteraard zijn wij en natuurlijk Villa Pardoes blij met iedere gedoneerde euro.

Een volledig verzorgde week  vakantie voor een ernstig ziek kind samen met zijn/haar gezin en eventueel opa en oma bij Vila pardoes kost circa € 2500,-

dit komt overeen met de Villa Pardoes Pelgrims trail naar Santiago de Compostella dat circa 2500 km is.

 

Uw kunt doneren via onze go fund me!

Go Fund Me

https://www.gofundme.com/f/villa-pardoes-pelgrimstrial?utm_source=customer&utm_medium=copy_link&utm_campaign=p_cf+share-flow-1

 

Als tegen prestatie, voor uw donatie, zullen wij te paard naar Santiago de Compostella rijden (the cowboy way). Dit zal te volgen zijn op Facebook pagina van The M Stable.  Mocht door het coronabeleid de Villa Pardoes Pelgrims trail niet door zou kunnen gaan, wordt er uitgeweken naar een twaalf provinciën trail door Nederland waarbij elke hoofdstad van Nederland wordt aangedaan. 

Indien zelfs dat niet door kan gaan wordt het gedoneerde geld onverwijld overgemaakt naar Villa Pardoes. 

Bedrijfsmatig sponseren

Tevens is het mogelijk om als bedrijf te sponseren! In ruil hiervoor maken wij reclame voor uw onderneming. Dit werkt als volgt; per gedoneerde €50,- komt uw bedrijfslogo 1 keer per dag in beeld met de vermelding dat de gereden kilometers mede mogelijk zijn gemaakt door uw bedrijf.  

Interesse? Stuur een mailtje naar themstable@gmail.com 

Sponserende bedrijven zijn: