Al langere tijd zijn we aan het brainstormen, hoe we een interessante trektocht kunnen koppelen aan een goed doel, in de vorm van een sponsor rit. 

 

Na eerst de route te hebben gekozen ( Jawel de Pelgrimsroute richting Santiago de Compostella  Via de route " Monastica" richting Frankrijk),  hebben we de stichting Villa pardoes gekozen, als het goede doel, om geld voor in te zamelen. 

 

Waarom Villa Pardoes en niet een ander goed doel?  

 

Wel nu, stichting Villa Pardoes biedt ernstig zieke of zelfs terminaal zieke kinderen, voor wie de onderzoeken van kika of een andere instantie te laat komen, kosteloos een geheel verzorgde week vakantie aan. 

 

Deze week kunnen ze samen met hun ouders, broers, zussen en zelfs eventueel opa en oma een onbekommerde week doorbrengen bij Villa Pardoes om hiermee de sleur van alle dag te doorbreken.  Te genieten in de Efteling maar ook om avonds met lotgenootjes te praten.

 

Na overleg met Villa Pardoes waren ze blij met dit initiatief en bereid om hun naam hieraan te koppelen. 

 

 

De Villa Pardoes Pelgrims Trail is geboren

De doelstelling van de Villa Pardoes Pelgrims Trail is om zoveel mogelijk geld op te halen en zal daarom op de "cowboy way" gereden worden.

Dus geen luxe hotels maar overnachten bij boeren, Manages maar ook wildkamperen zal regelmatig voorkomen. 

Al met al zal het een avontuurlijke rit worden. Uiteraard vergt dit de nodige voorbereiding en de voorlopige vertrekdatum is daarom op 10 juni 2022 gezet.

VOLG ONS OOK OP DE FACEBOOK PAGINA VAN THE M STABLE!

Instagram:

https://www.instagram.com/the_m_stable/