Wij maken met regelmaat kleinere tot grotere trektochten te paard. Deze variëren van dwars door Nederland, vanaf de Duitse grens tot aan de Nederlandse kust, Of vanaf de thuisbasis Biezenmortel (gemeente Tilburg) via de Duitse grensstreek, door het Reichswald naar Hardenberg in Overijssel. De Villa Pardoes Pelgrimsrit, maar ook kleinere weekend tochten door bv het Brabantse Groenewoud, De Veluwe enz.  Hieruit bestaat onze passie samen met onze paarden en we hebben besloten om dit met anderen te delen.

Veel ruiters/amazones dromen er weleens van om ook samen met hun paard/pony een dergelijke trektocht te maken. Vaak blijft het bij dromen want hoe pak je nou zoiets aan. Wij van - The M  Stable - kunnen je/jullie daarbij helpen. Of het een avontuurlijke tocht moet worden, met wild kamperen of een tocht waarbij overnacht wordt bij B&B's of trekkershutten alles is mogelijk en/of te regelen.

Zelf hebben we met beiden ervaring in zowel binnen als buitenland. In 2022 hebben we nog een sponsorrit vanaf onze thuis locatie naar Frankrijk gemaakt. Helemaal "the cowboy way" .  Verdere info vind je hierover elders op onze website.  Ook is het mogelijk om met ons contact op te nemen voor informatie of om een trektocht te organiseren.